Θεσσαλονίκη

«Βραδιά του Ερευνητή»

 

  

 

 

Η «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA)

 

Ζήστε την εμπειρία

 

 
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή», που πραγματοποιηθεί στις 27/09/2019, από 17:00 έως 24:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2), και διοργανώνεται από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΚΕΤΑ) και την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ληφθούν επίσης φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας (π.χ. δημοσίευση καταχωρήσεων σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο, websites, κοινωνικά δίκτυα, κλπ) με σκοπό την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και του κοινού για την εκδήλωση και για τη διάχυση των αποτελεσμάτων της. Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας / ήχου και συναινείτε σε αυτή. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε / μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του απορρήτου και τα δικαιώματά σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό μας τόπο εδώ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

EU flag EU flag
«Το έργο ARES έχει λάβει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 954021».

"ARES has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 954021".