1.500.000 επισκέπτες σε πάνω από 370 Ευρωπαϊκές πόλεις συμμετέχουν την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη στη Βραδιά Ερευνητή, σε ένα θεσμό που κρατά 14 χρόνια


Η «Βραδιά του Ερευνητή» είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας.

Κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη διοργανώνονται οι εκδηλώσεις «Βραδιά του Ερευνητή» σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι συνεπής στο ραντεβού της αναλαμβάνοντας ανελλιπώς τη διοργάνωση εκδηλώσεων από την έναρξη του θεσμού το 2005.

Ετοιμαστείτε να εξοικειωθείτε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβετε μέρος σε πειράματα, να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με ερευνητές και να διασκεδάσετε με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ξεκινούν το απόγευμα και περιλαμβάνουν δράσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

 

Μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη μαγεία της έρευνας!

 

 

ΝΕΑ

Επιστήμη για όλους. Επιστήμη για ΣΕΝΑ!
27 Σεπτεμβρίου 2019 - Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2)
Το μουσικό και επιστημονικό ταξίδι "The Street Value of Science" ξεκινά με προορισμό το Ηράκλειο στις 11/9, το Ρέθυμνο στις 12/9, την Πάτρα στις 13/9 και τη Θεσσαλονίκη στις 27/9 και σε ζωντανή αναμετάδοση το ίδιο βράδυ στην Αθήνα στο κτίριο Αβέρωφ του ΕΜΠ!
Η Βραδιά του Ερευνητή ταξίδεψε ως την όμορφη Αμοργό!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

EU flag EU flag
«Το έργο SHERIF έχει λάβει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 818506».

"SHERIF has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 818506".