Πάτρα

«Βραδιά του Ερευνητή»

Επιμελητήριο Αχαΐας και στον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου

 

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα 18:00 - 22:00

Είσοδος Ελεύθερη 

 

 

Για 13 η συνεχή χρονιά το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει την Βραδιά του Ερευνητή 2019, στην Πάτρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, στον ισόγειο Χώρο εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας και στον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει πιο κοντά το ευρύ κοινό και συγκεκριμένα τους νέους (φοιτητές, μαθητές), αλλά και όσους συνδέονται με την έρευνα (εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους της τοπΙΚής (περιφερειακής αυτοδιοίκησης), με την επιστημονική κοινότητα και το σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν οι ερευνητές, καθώς επίσης την ανάδειξη της ανθρώπινης πλευράς τους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, της κεντρικής εκδήλωσης προηγήθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου ένα πλούσιο καλλιτεχνικό γεγονός με επιστημονικά δρώμενα που ταξίδεψαν το κοινό σε μια πρωτότυπη αλλά και ιδιότυπη συνύπαρξη της επιστήμης με τη μουσική.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

EU flag EU flag
«Το έργο SHERIF έχει λάβει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 818506».

"SHERIF has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 818506".