Λειτουργικά Τρόφιμα-Τροφοφάρμακα

Η κα Όλγα Γκορτζή, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα τεχνολογίας τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, διευθύντρια του Εργαστηρίου FoodInnova θα μιλήσει για  

Τη βελτιστοποίηση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και απόδοση ισχυρισμών διατροφής και υγείας σε προϊόντα που περιέχουν διαφορετικά είδη μανιταριών

και για

Το προϊόν MΕdipTERRANEO σάλτσα ντομάτας βιο-λειτουργική, οικολογική, υψηλής διατροφικής αξίας, με έντονο μεσογειακό χαρακτήρα, εμπλουτισμένη με μικρογαλάκτωμα καροτενοειδών προερχόμενων από υποπροϊόντα της επεξεργασίας της τομάτας.




EU flag EU flag
«Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ (2014-2020) στα πλαίσια των δράσεων Marie Skłodowska-Curie. Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού. Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 722935».

"Funded by the European Commission's Research and Innovation Framework Programme H2020 (2014-2020) by the Marie Skłodowska-Curie actions. Directorate-General for Education and Culture. European Commission under Grant Agreement Νo. 722935".