Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων και Βιοσυστημάτων - Τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας, ΤΕΙ Θεσσαλίας

Με διευθυντή τον κ. Dr Κωνσταντίνο Πετρωτό, το οποίο εξειδικεύεται σε καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων και διαθέτει 17 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τέτοιες τεχνολογίες από τα οποία τα δύο είναι και Ευρωπαικά, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα παρακάτω θέματα:

-Τεχνολογία άθερμης παραγωγής σκόνης από γάλα γαιδούρας για χρήση σε καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής

-Τεχνολογίες επεξεργασίας υπερτοφών για παραγωγή εμπορικών προϊόντων

-Τεχνολογίες παραγωγής αντιοξειδωτικών από φυτικά νερά ελαιοτριβείων

-Νέες Τεχνολογίες παραγωγής μαρμελάδας  

-Επεξεργασία και συντήρηση προϊόντων αλόης

-Τεχνολογία παραγωγής βιολογικού φυτοφάρμακου από αιθέρια έλαια και ριγανέλεαιο

-Τεχνολογία θερμοκηπίων αεροπονίας.

-Τεχνολογία παραγωγής προϊόντων στέβιας




EU flag EU flag
«Το έργο SHERIF έχει λάβει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 818506».

"SHERIF has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 818506".