Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων και Βιοσυστημάτων - Τμήμα Τεχνολογίας Γεωπονίας, ΤΕΙ Θεσσαλίας

Με διευθυντή τον κ. Dr Κωνσταντίνο Πετρωτό, το οποίο εξειδικεύεται σε καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων και διαθέτει 17 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τέτοιες τεχνολογίες από τα οποία τα δύο είναι και Ευρωπαικά, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τα παρακάτω θέματα:

-Τεχνολογία άθερμης παραγωγής σκόνης από γάλα γαιδούρας για χρήση σε καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής

-Τεχνολογίες επεξεργασίας υπερτοφών για παραγωγή εμπορικών προϊόντων

-Τεχνολογίες παραγωγής αντιοξειδωτικών από φυτικά νερά ελαιοτριβείων

-Νέες Τεχνολογίες παραγωγής μαρμελάδας  

-Επεξεργασία και συντήρηση προϊόντων αλόης

-Τεχνολογία παραγωγής βιολογικού φυτοφάρμακου από αιθέρια έλαια και ριγανέλεαιο

-Τεχνολογία θερμοκηπίων αεροπονίας.

-Τεχνολογία παραγωγής προϊόντων στέβιας




EU flag EU flag
«Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ (2014-2020) στα πλαίσια των δράσεων Marie Skłodowska-Curie. Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού. Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 722935».

"Funded by the European Commission's Research and Innovation Framework Programme H2020 (2014-2020) by the Marie Skłodowska-Curie actions. Directorate-General for Education and Culture. European Commission under Grant Agreement Νo. 722935".