Πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε!

 

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και τη συμμετοχή σας στη «Βραδιά του Ερευνητή 2017» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε η εμπειρία που είχατε να ήταν ευχάριστη!

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) φιλοδοξεί να διοργανώσει και τις επόμενες χρονιές, περισσότερες «Βραδιές του Ερευνητή» που θα ενημερώνουν το κοινό της πόλης για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και θα εξοικειώνουν τα παιδιά και τους νέους με την καινούργια τεχνολογία και το επάγγελμα του ερευνητή. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις!

Για το λόγο αυτό, θα παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας για το σύνολο της «Βραδιάς» και να προτείνετε νέες ιδέες για ακόμα πιο επιτυχημένες διοργανώσεις.

Το ερωτηματολόγιο αποτελείται κυρίως από ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και η συμπλήρωση του είναι σύντομη.

Αφιερώστε, λοιπόν, λίγα λεπτά από το χρόνο σας, βοηθήστε μας να βελτιωθούμε και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται του χρόνου!

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ 

Με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για ένα αδιάβροχο Bluetooth ηχείο Sony SRS-XB10!

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μέχρι και την Παρασκευή 20/10. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο site και στο facebook της εκδήλωσης την Τρίτη 24/10.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο researchersnight@certh.gr ή στο 2310498218.
EU flag EU flag
«Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ (2014-2020) στα πλαίσια των δράσεων Marie Skłodowska-Curie. Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού. Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 722935».

"Funded by the European Commission's Research and Innovation Framework Programme H2020 (2014-2020) by the Marie Skłodowska-Curie actions. Directorate-General for Education and Culture. European Commission under Grant Agreement Νo. 722935".