Ταξί του Ερευνητή

Το ΕΚΕΤΑ μέσω της «Βραδιάς του Ερευνητή» σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε τη μετακίνησή σας στην πόλη με την ενημέρωση για την έρευνα και την τεχνολογία.

Από τo Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι τη «Βραδιά του Ερευνητή» στις 29  Σεπτεμβρίου, δύο ταξί θα κυκλοφορούν στην πόλη ντυμένα στα χρώματα της Βραδιάς. Σε επιλεγμένες ώρες κάθε μέρα, στο ταξί θα επιβιβάζεται ερευνητής/τρια του ΕΚΕΤΑ ο οποίος θα είναι πρόθυμος/η να γνωριστεί μαζί σας και να συζητήσει ενδιαφέρουσες πτυχές της έρευνας, με αντάλλαγμα τη δωρεάν μετακίνησή σας.

Αν, λοιπόν, δείτε το Ταξί του Ερευνητή μη διστάσετε να επιβιβαστείτε σε αυτό και μπορεί να είστε τυχεροί!

Συζητήστε με τον ερευνητή για ό,τι θέλετε. Ρωτήστε πώς έχει ήδη βοηθήσει η έρευνα την πόλη της Θεσσαλονίκης. Τι είναι οι «έξυπνες πόλεις»; Ποιο είναι το μέλλον στα καύσιμα; Μάθετε για το επάγγελμα του ερευνητή και γνωρίστε τα προσωπικά ενδιαφέροντα του.

 

Η δράση «Ταξί του Ερευνητή» πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Taxi Way.


 

 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

EU flag EU flag
«Το έργο SHERIF έχει λάβει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα για την Έρευνα και την Καινοτομία Ορίζοντας 2020 της ΕΕ βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης Νo. 818506».

"SHERIF has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 818506".